Un equip compromès, resolutiu i especialitzat per oferir-te un assessorament a mida
Alfad Assessors som un equip de professionals especialitzats en diferents àmbits que treballem incansablement per oferir-te tots els serveis jurídics i econòmics que necessites, tant si ets empresa com particular.
Contacta amb nosaltres
Proximitat
La nostra filosofia és convertir-nos en un departament més del teu negoci o empresa, de manera que rebis una atenció directa, personalitzada i ràpida sempre que la necessitis.
Compromís
Ens sentim orgullosos de la professionalitat, fidelitat i confidencialitat que manté el nostre equip humà en tot allò que fem.
Experiència i innovació
Més de 30 anys assessorant particulars i portant la gestió empresarial de petites i mitjanes empreses i autònoms, sempre des de la innovació en noves tecnologies i l’actualització en el nostre àmbit.
L’equip d’Alfad Assessors entén el que necessites, tant si ets empresa com particular, i t’ajuda en tot moment amb rapidesa, qualitat i un tracte proper
Rosa Aniento

Economista. Responsable de l’Àrea Comptable, Tributària i Mercantil.

A la Rosa l’apassionen la música i les matemàtiques. Des de ben jove va decidir enfocar la seva carrera professional a l’assessorament fiscal i la comptabilitat perquè aquesta professió li permet aplicar les matemàtiques a la vida real i aconseguir que els projectes dels seus clients siguin viables i obtinguin la màxima rendibilitat. A través d’Alfad Assessors, la Rosa treballa per alleugerir la càrrega fiscal i optimitzar els recursos de pimes i persones autònomes que, com en el seu propi cas, s’enfronten al complex dia a dia de tenir una empresa o un petit negoci.
Xavier Mas

Economista. Responsable de l’Àrea Laboral, Tributària i Civil.

El Xavier és una persona molt creativa i emprenedora i l’entusiasmen els nous reptes. Sempre havia tingut clar que volia crear la seva empresa, i va trobar en l’assessorament fiscal una manera doble de complir el seu objectiu: crear el seu projecte, Alfad Assessors, i, al mateix temps, ajudar altres emprenedores i emprenedors a tirar endavant les seves idees, ajudant-los en el procés de creació i consolidació de la seva empresa i assessorant-los des del vessant fiscal perquè el seu projecte tingui èxit.
Contacta amb nosaltres

Telèfon: +34 93 211 77 24

WhatsApp: + 34 644 03 02 45

E-mail: info@alfad.es

De dilluns a dijous de 9 a 14h i de 16 a 19h. Divendres de 9 a 14h